در حال بارگذاری ...
...

نمایشنامه"پرواز به تاریکی" نمایشنامه‌ای است که مدت‌ها قبل براساس نمایشنامه"عقابی با دو سر" اثر ژان کوکتو نوشته‌ام و داستان آن به زمانی بین طلاق ثریا و ازدواج محمدرضا شاه با فرح دیبا می‌پردازد که شاه عاشق زنی به نام بانو رامین می‌شود. این زن که در جریان کودتای 28 مرداد نامزد خود را از دست داده و به پاریس رفته حالا پس از مدتی به ایران بازگشته و تصمیم دارد یک تماشاخانه دایر کند.

نمایشنامه"پرواز به تاریکی" نمایشنامه‌ای است که مدت‌ها قبل براساس نمایشنامه"عقابی با دو سر" اثر ژان کوکتو نوشته‌ام و داستان آن به زمانی بین طلاق ثریا و ازدواج محمدرضا شاه با فرح دیبا می‌پردازد که شاه عاشق زنی به نام بانو رامین می‌شود. این زن که در جریان کودتای ۲۸ مرداد نامزد خود را از دست داده و به پاریس رفته حالا پس از مدتی به ایران بازگشته و تصمیم دارد یک تماشاخانه دایر کند.

سیدافشین هاشمی"پرواز به تاریکی" که نمایشنامه‌ای خیالی در مورد محمدرضا شاه پهلوی است را برای اجرا در خانه نمایش اداره تئاتر به مرکز هنرهای نمایشی ارائه کرده است.
افشین هاشمی؛ با اعلام این خبر در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر، گفت:«نمایشنامه"پرواز به تاریکی" نمایشنامه‌ای است که مدت‌ها قبل براساس نمایشنامه"عقابی با دو سر" اثر ژان کوکتو نوشته‌ام و داستان آن به زمانی بین طلاق ثریا و ازدواج محمدرضا شاه با فرح دیبا می‌پردازد که شاه عاشق زنی به نام بانو رامین می‌شود. این زن که در جریان کودتای 28 مرداد نامزد خود را از دست داده و به پاریس رفته حالا پس از مدتی به ایران بازگشته و تصمیم دارد یک تماشاخانه دایر کند.»
وی در مورد انتخاب بازیگران نمایش اظهار کرد:«هنوز نمی‌توانم در مورد بازیگران نمایش خبری اعلام کنم و باید با در نظر گرفتن زمان اجرا و نحوه قرارداد با مرکز برای انتخاب بازیگر اقدام کنم.»